dairi detox cik hawa: Jom Detox Day 4

Assalamualaikum
semangat je update entri petang sabtu! line wifi dekat rumah laju pepetang nih, kita harus gunakan rezeki yang ada! haha. cik hawa rasa Segar je bangun pagi tadi, jerawat pun dan segan nak hidup dekat muka, kulit pun rasa lembab je. cuma part nafas tu cik hawa rasa macam berbau tak menyenangkan rasanya sebab detox kan gas perut naik dekat mulut tu bau macam orang puasa. Segan sendiri kalau nak bercakap.
hari nih best sebab menu dah boleh ambil protein atau susu rendah lemak.
ingat pagi tadi breakfast makan salad then nanti lunch baru bancuh ESP SHAKLEE
pagi tadi cik tunang kongsi rezeki bagi SUSU COKLAT FARM FRESH! kesukaan kesayangan kegemaraan SUSU cik hawa.

menu detox breakfast day 4
 menu breakfast harini mengigigl sikit sebab tema RAW LEAFY VEGE. Mainan psikologi yang cik hawa buat adalah iceberg lettuce, romaine lettuce hiris halus ala-ala bunga rampai nak blend buat jus boleh juga tapi kurang kerajinan! nasibbaik nanti lunch dapat makan best sikit. tabah sajo.

menu detox lunch day 4

bancuh ESP SHAKLEE 1 sudu dengan 1 gelas kecil susu coklat terus rasa manusia siuman dan kegirangan berganda! hahahahahaha. lega! sedap! minum sesejuk pula tu. Telan 3 biji peppermint ginger plus bagi buang angin kus-kus dalam badan keluar, pepening, leloga sebab detox.

hasil timbangan untuk hari ke 4 turun 0.5kg! So total dah buang berat badan sebanyak 2.4kg. Eh, nak bagi tips sikit nak timbang berat sila timbang pada 9.00pagi sebab masa itu adalah berat badan kita yang sebenar. Dan timbang berat lepas mandi dan gunakan timbang yang konsistant. jangan harini timbang dekat giant, esok dekat tesco, tulat dekat aeon big. Kalau ada penimbang dekat rumah lagi bagus.

Nak kekemas taman mama sikit.
Adios!
Siapa nak join detox bersama cik hawa
boleh whatsapp cik hawa di www.wasap.my/601123524179
email cik hawa di nurhawahaider@gmail.com
PM/DM di facebook/instagram di @nurhawahaider

Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016