dairi detox cik hawa: Jom Detox Day 5

Assalamualaikum
wah, tak sangka cik hawa dah detox sampai hari ke 5!
Hari Ahad yang biasa dan aktiviti hanya di rumah.
menu hari nih dah ada boleh jumpa ayam dengan ikan
breakfast cik hawa shake ESP dengan susu cinta PCM
Lunch salad dan sayur dimasak

Menu detox dinner day 5. Baked potato/baked brokoli dan vege egg pancake. 
 Lepas sesiap dinner sebelum maghrib tu, sesiap sebab cik tunang ajak pergi tesco sebab dia pun nak detox! hahahaha. Dia cakap takan la cik hawa sorang je sihat,fit, cantik. (kelakar nak type nih) So, teman la beli sald, buah sesikit. Pergi pula hari ahad memang bahagian sesayur bebuah tu macam dilanggar todakk. banyak kosong. Tapi paling best pisang cantik sedap tu RM2.99 1kg murah. selalu RM4-5 1kg.
nih hasil tangkapan dekat tesco. Bahan detox cik tunang. cik hawa selit sesikit
tengok! Milk Shelf nih. banyak lompang. susu cinta PCM tu pon dah kedalammm
keria gula melaka
btw, semalam masa tengah buah entri blog sesambil makan kekudap timun jepun seranggup cintaku mama balik dari KL beli kuih keria gula melaka. Emm. cik hawa makan la 1 ketoi. Sesejak detox nih rasa gula pun rasa manisss sangat. tapi gula melaka nih kurang manis dari gula putih biasa pluss gula melaka ni ada bau wangi dan rasa lelemak sikit.

Jum asar dulu, nanti cik hawa sambung lagi ye.
Salam.
Siapa nak join detox bersama cik hawa
boleh whatsapp cik hawa di www.wasap.my/601123524179
email cik hawa di nurhawahaider@gmail.com
PM/DM di facebook/instagram di @nurhawahaider

Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIV PRA PERKAHWINAN 2017

Suntikan Vaksin HPV Percuma

Part 1- Percutian ke Perth, Australia Julai 2016